UncategorizedΠΑΙΔΩΝ

Τραγέλαφος στην πρεμιέρα της ΕΣΚΑΣΕ! Η απουσία άδειας, έφερε ‘βροχή’ αναβολών

Σήμερα κανονικά θα ξεκινούσε η νέα χρονιά για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ με την πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος, αλλά η απουσία της άδειας διεξαγωγής των αγώνων, οδήγησε τα περισσότερα σωματεία να πάρουν την πρωτοβουλία και να μην αγωνιστούν, παρά το φόβο του μηδενισμού, προστατεύοντας τους αθλητές τους και κατ’ επέκταση τις ίδιες τους τις ομάδες, αφού σε κάθε αναπάντεχο ενδεχόμενο, θα είχαν 100% δική τους την ευθύνη.

Η έκδοση της άδειας διεξαγωγής αγώνων, είναι ευθύνη της Περιφέρειας σε συνεργασία στην προκειμένη περίπτωση με την τοπική Ένωση.

Έγγραφο στην ΕΣΚΑΣΕ

Από χθες, αρκετά σωματεία από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, περίπου 10, κινητοποιήθηκαν και ενημέρωσαν εγγράφως  την ΕΣΚΑΣΕ για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ζητώντας  την αναβολή όλων των αγώνων του Σαββατοκύριακου, κάτι που η Ένωση δεν έκανε δεκτό, λέγοντας στις ομάδες να κατέβουν και να αγωνιστούν κανονικά παρότι δεν θα υπήρχε άδεια διεξαγωγής των αγώνων!

Μάλιστα, υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του πρόεδρου της ΑΓΕ Χαλκίδας  Γ.Γραμματικόγιαννη με τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ Χ. Μελετίου, με τον πρώτο να εκπροσωπεί όλα τα σωματεία που έστειλαν την επιστολή στην Ένωση, ζητώντας αναβολή της αγωνιστικής, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Σήμερα, έχουν αναβληθεί μέχρι τις 4 το απόγευμα όλοι οι αγώνες του παιδικού στην Εύβοια και στο φύλλο αγώνος του ματς Αλέξανδρος Αρτάκης-Παναγίτσα, οι διαιτητές Βαρσαμάς-Μασλατζίδης Λ. έγραψαν:”Ομόφωνα και τα δύο σωματεία δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν λόγω της μη έκδοσης άδειας διεξαγωγής του αγώνα”.

Τώρα, απομένει η απόφαση της ΕΣΚΑΣΕ, η οποία καλείται να επαναλάβει την 1η αγωνιστική όταν θα υπάρχει και η απαραίτητη άδεια διεξαγωγής των αγώνων, ή αλλιώς να μηδενίσει όλα τα σωματεία που δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν! Αναμφίβολα, η νέα χρονιά στα τοπικά πρωταθλήματα, μπήκε με το…αριστερό!

 

 

Σχετικά άρθρα

ΠΑΙΔΩΝ Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Μαυρομάτι-Εθνικός Λιβαδειάς 82-58

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou