UncategorizedΑ ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Πανούσης:’ Κάποιοι θέλουν να επηρεάσουν καταστάσεις’

Παράπονα από τη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα στην Ιτέα έχει ο προπονητής του Αλέξανδρου Αρτάκης Γιάννης Πανούσης, που όμως δεν θεωρεί πως κρίθηκε από εκεί το αποτέλεσμα, αφού και οι παίκτες του έκαναν λάθη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο eviabasket.gr: ‘Παρακολουθώ τις δύο τελευταίες εβδομάδες να γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από τη διαιτησία, ίσως επειδή κάποιοι θέλουν να επηρεάσουν καταστάσεις για τα προσεχή παιχνίδια των ομάδων τους.

Εμείς διαλέξαμε να μην μιλάμε για τη διαιτησία, παρότι έχουμε παράπονα, γιατί θέλουμε πρώτα να κοιτάμε τα λάθη της δικής μας ομάδας. 

Επειδή όμως, απ’ ότι φαίνεται αυτό εκλαμβάνεται και ως αδυναμία, θέλω να πω κάποια πράγματα για τον αγώνα στην Ιτέα. Μετά την ανατροπή που κάναμε και περάσαμε μπροστά με 57-58, οι γηπεδούχοι στις επόμενες 7 επιθέσεις τους σούταραν μόνο βολές, οι οποίες στην τελευταία περίοδο ήταν 15-2 εις βάρος μας, την ώρα μάλιστα που εμείς παίζαμε άμυνα ζώνης.

Χάσαμε στο ίδιο διάστημα με ανύπαρκτο 5ο φάουλ τον Λιαμπότη, ενώ ακόμα και σε διεκδίκηση της μπάλας δόθηκαν δύο βολές στην Ιτέα. Παρ’ όλα αυτά όμως, δεν θα πω πως αποκλειστική υπεύθυνη για την ήττα μας είναι η διαιτησία, καθώς και εμείς κάναμε τα λάθη μας, ενώ μας κόστισαν για μια ακόμα φορά οι απουσίες μας’.

Σχετικά άρθρα

Οι πρώτες ποινές της ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-Λοκρός 81-74 (photo album)

pannikolaou