Over playUncategorized

The Basketball WikiLeaks: Τι είδαμε το Σαββατοκύριακο…

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους. Είχαμε ματσάκια χθες με αρκετό ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε από τον Τελικό των Παίδων όπου νικήτρια ήταν η ομάδα της ΑΕΕΠ. Το γεγονός ότι και οι δύο προπονητές συμφώνησαν ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες δείχνει το επίπεδο του ανταγωνισμού ανάμεσα στις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά, στους προπονητές, στον κόσμο για την άψογη συμπεριφορά του καθώς και στους διαιτητές Κοτσιμπό-Ζάχο οι οποίοι έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Την Κυριακή το μεσημέρι η γηπεδούχος ΑΓΕΧ αντιμετώπιζε τον Απόλλωνα Λιβαδειάς. Η ΑΓΕΧ το πάλεψε αλλά για μια ακόμη φορά έχασε στην παράταση. Χωρίς προβλήματα το δίδυμο Παντελίδης-Καραμπιτσάκος. Έτσι λοιπόν, μια αγωνιστική πριν την λήξη των play off της Β´ Κατηγορίας ξέρουμε ήδη τις ομάδες που έχουν κερδίσει την άνοδο.

Στο άλλο ματς η ΑΕΕΠ νίκησε τον Πρωτέα Λαμίας σε ένα παιχνίδι γοήτρου αφού είχε υποστεί βαριά ήττα στην Λαμία. Οι Χριστοδούλου-Χατζής δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα σε ένα γενικώς ήσυχο παιχνίδι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΠΑΛΑ ΧΕΡΙΠάμε στα play off της Γ´ Κατηγορίας όπου η έκπληξη (ευχάριστη) με βάση την εικόνα της 1ης αγωνιστικής, έγινε στην Αυλίδα όπου η τοπική ομάδα (Αίαντας) νίκησε τον Παπαθεοδώρου και έκανε τους αντιπάλους να αναστενάζουν με την εικόνα που παρουσίασαν. Ο Προκοπάκης πέταγε φωτιές και οι γηπεδούχοι νίκησαν τελικά με μία διαφορά που μπορεί να τους φανεί πολύ χρήσιμη. Από την άλλη, οι χαμένοι προβλημάτισαν με την αστοχία τους και ίσως αυτά τα σκαμπανεβάσματα που έχουν στην απόδοσή τους να τους στοιχίσουν. Από τις καλύτερες διαιτησίες που έχω δει φέτος αυτή των Κάλφα-Παστήρα. Συγχαρητήρια.

Στο άλλο παιχνίδι, αυτό μεταξύ Ακαδημιών Χαλκίδας-Πρωτέα Σχηματαρίου νίκησαν οι φιλοξενούμενοι επιβεβαιώνοντας το προβάδισμα που τους έδινα την Παρασκευή. Τα πράγματα όμως δεν ήταν και τόσο εύκολα αφού στο ημίχρονο οι Ακαδημίες ήταν μπροστά στο σκορ. Στο 2ο λες και κατέβασαν τον διακόπτη στην θέση off, αδυνατούσαν να βρουν το δρόμο προς το καλάθι. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και η πολύ καλή άμυνα του Πρωτέα, ο οποίος έχοντας τον Νταλαγιάννη και τον Παναγιωτόπουλο σε πολύ καλή μέρα, έκανε ένα μεγάλο σερί και πήρε το παιχνίδι. Πολύ καλό το δίδυμο Μαμασούκα-Γερονικολού βοηθήθηκε στο 2ο ημίχρονο και από την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Έτσι τώρα έχουν όλοι από μία νίκη (εκτός των Ακαδημιών που έχουν 2 ήττες) δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στην συνέχεια.

Στην άλλη μεριά έγινε η έκπληξη όπου ο Κένταυρος νίκησε το φαβορί Αναγέννηση Λαμίας. Πολύ καλή η διαιτησία των Τσάλλα-Μασλατζίδη Λ.

Στους τελικούς της Α’ Κατηγορίας ο Λοκρός επικράτησε του Σχηματαρίου και θέλει μια νίκη ακόμη για να ανέβει στην Γ´ Εθνική. Οι ηττημένοι έχουν πολλά παράπονα από τον Κοτσιμπό. Δεν θα πάρω θέση διότι δεν ήμουν παρών. Είχε ορισθεί κομισάριος και προφανώς λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, θα υπήρχαν και στελέχη της ΕΣΚΑΣΕ προκειμένου να τον παρακολουθήσουν. Θα δούμε τι θα γίνει.

Τελειώνω επιμένοντας σε αυτά που έχω πει κατ´ επανάληψη τις 2 εβδομάδες που είμαστε μαζί. Έχετε στοχοποιήσει λάθος ανθρώπους. Και χρησιμοποιώ πληθυντικό αριθμό, διότι σήμερα μου μεταφέρθηκε και νέο όνομα ως υπόπτου για τα άρθρα μου. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι τουλάχιστον ο ένας μπορεί να αποδείξει ότι «δεν είναι εγώ» ! Το γιατί δεν το έχει κάνει ακόμη δεν το ξέρω. Προφανώς κάτι έχει στο μυαλό του.

Σχετικά τώρα με το σχόλιο του Βαρσαμά ότι δεν είναι τιμωρημένος, θα ήθελα να ενημερώσω τον συμπαθή κατά τα άλλα ρέφερι, ότι κανείς δεν είπε ότι είσαι τιμωρημένος. Είπα ότι προφανώς η ΚΕΔ έχει προσωπική άποψη για την απόδοση σου και σε άφησε εκτός. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; Να βγάλει ανακοίνωση της τιμωρίας σου; Απλά μου έκανε εντύπωση το γεγονός, ότι σε τόσο κρίσιμο σημείο της αγωνιστικής περιόδου, έμεινε έξω αυτός που είχε τους περισσότερους ορισμούς. Συνήθως και με βάση την λογική, περισσότερο χρησιμοποιείται ο καλύτερος. Άρα οι ορισμοί θα έπρεπε να ξεκινούν από τους καλύτερους. Τέλος πάντων δεν θα δώσω συνέχεια στο θέμα. Είμαι σίγουρος ότι θα σε δούμε πολύ σύντομα και πάλι στα γήπεδα και ότι μετά την «κακή παρένθεση» στο ματς ΑΓΕΧ-ΑΕΕΠ, θα διαπρέψεις. Για να μην λες ότι είμαι και εμπαθής μαζί σου…

Για την επικοινωνία μας, σας θυμίζω το email μου : jassange35@gmail.com

Κλείνω ευχόμενος Καλό Πάσχα σε όλους σας μηδενός εξαιρουμένου. Να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας και θα τα πούμε σύντομα.

Julian Assange

 

Σχετικά άρθρα

Παίκτης-προπονητής στον Παπάδο Γέρα ο Καραδόπουλος

pannikolaou

Σαν σήμερα…25 Αυγούστου (2015-2023)

pannikolaou

Ανανέωσε με Σιδέρη ο Εθνικός Λιβαδειάς!

pannikolaou