Over play

Πρεμιέρα την Κυριακή για τις ακαδημίες του Πρωτέα Σχηματαρίου

Πρεμιέρα κάνουν αύριο στο κλειστό γυμναστήριο του Σχηματαρίου οι ακαδημίες μπάσκετ του Πρωτέα με τους μικρούς αθλητές (5-12 ετών) να ετοιμάζονται για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Αυτός θα είναι και δεύτερος χρόνος λειτουργίας των ακαδημιών του Πρωτέα, που θα έχει πλέον 6 αγωνιστικά τμήματα, γκρουπ ακαδημιών, ενώ στοχεύει και σε ανάλογες δράσεις με τις περσινές, όπως την παρακολούθηση αγώνων μπάσκετ Α1 στην Αθήνα αλλά και αγώνες των Εθνικών ομάδων κλπ.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα του Πρωτέα Σχηματαρίου τονίζει χαρακτηριστικά:’

‘Η Ακαδημία Σχηματαρίου Πρωτέας καλωσορίζει τους μικρούς αθλητές (5-12 ετών) την Κυριακή 4/9 για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, ο σύλλογος κατάφερε να μπει σε ένα πολύ κλειστό club συλλόγων, έχοντας στην διάθεσή του:

  • 6 αγωνιστικά τμήματα ( ανδρών – εφήβων – παίδων – κορασίδων – μίνι αγοριών & μίνι κοριτσιών), συμμετέχοντας στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα με πλήρη σύνθεση σε κάθε αγώνα.
  • Τμήματα ακαδημιών (5 – 12 ετών, τόσο αγοριών όσο και κοριτσιών) τα οποία πραγματοποίησαν 16 φιλικούς αγώνες, γεμίζοντας εικόνες και εμπειρίες, καλύπτοντας έτσι όλη την ηλικιακή γκάμα αθλητών.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση στις μικρές ηλικίες, στον ένα χρόνο λειτουργίας της, η Ακαδημία πραγματοποίησε μια σειρά εκδηλώσεων ψυχαγωγικού περιεχομένου για τους αθλητές (2 τουρνουά μπάσκετ 3on3, γιορτή Χριστουγέννων και αποκριών με πλούσια δώρα, εκδρομή στο ΟΑΚΑ για την παρακολούθηση του αγώνα ΠΑΟ – Καβάλας, δύο εκδρομές στην Κάνηθο Χαλκίδας για να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια της Εθνικής γυναικών για πρόκριση στο αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τελετή λήξης της χρονιάς με συμμετοχή αθλητών της εθνικής ομάδας γυναικών και ανδρών της Α1 και συνάμα ζώντας την πρωτόγνωρη εμπειρία του beach basket).

Όλ’ αυτά δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την αμέριστη στήριξη, εμπιστοσύνη και αγάπη που μας έδειξαν οι γονείς και οι αθλητές, δεσμεύοντας μας για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για την αθλητική εξέλιξη και την ψυχαγωγία των μικρών αθλητών μας, συμβάλλοντας έτσι στην ανάδειξή τους σε πραγματικούς πρωταθλητές στον στίβο της ζωής’.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou