Α ΕΣΚΑΣΕ

Μιχ.Θάνος:’Μας στοίχισε η γ’ περίοδος και οι χαμένες βολές’

Ο κόουτς της Μαλεσίνας Μιχάλης Θάνος έδωσε με τη σειρά του συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια στο χθεσινό ματς με τον Ερμή Σχηματαρίου ενώ για την εξέλιξη του ματς τόνισε πως όλα κρίθηκαν στη γ’ περίοδο αλλά και στις 16/33 βολές που είχαν οι παίκτες του.

Επίσης, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στους διαιτητές του χθεσινού ντέρμπι. Αναλυτικά όσα ανέφερε στο eviabasket.gr:

Είχαμε πολύ καλή εικόνα στα 3/4 της αναμέτρησης, αλλά ένα νεκρό διάστημα 7′ λεπτών στη γ΄περίοδο μας στοίχισε τη διεκδίκηση της νίκης μέχρι τέλους. Εκτός από αυτό, μεγάλο ρόλο έπαιξε και η αστοχία μας στις βολές όπου είχαμε 16/33, ένα πολύ κακό ποσοστό για ένα τόσο δύσκολο αγώνα. 

Δεν αλλάζει κάτι με αυτή την ήττα, χάσαμε ένα αγώνα πρεμιέρας και τίποτα άλλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερη θέληση. 

Ευχαριστώ το Σχηματάρι για τη φιλοξενία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διαιτητές Ντάνο και Χαϊνά που σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα και με όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων ελέγχοντας απόλυτα ένα δύσκολο αγώνα που για 3 10λεπτα πήγαινε στον πόντο’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-Λοκρός 81-74 (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Αμφίκλειας-ΠΑΠΕΛ 66-63 (video)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou