UncategorizedΑ ΕΣΚΑΣΕ

Παν.Μιχαήλ:’Δίκαιη η νίκη της Ιτέας’

Ο κόουτς της Παναγίτσας Παναγιώτης Μιχαήλ ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του τονίζοντας πως η Ιτέα νίκησε δίκαια με την ομάδα του όπως λέει να πληρώνει το κακό πρώτο ημίχρονο όταν και δέχθηκε 47 πόντους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο eviabasket.gr ο Χαλκιδέος τεχνικός:

Ήταν ένα κακό παιχνίδι από τη μεριά μας ιδίως στο πρώτο ημίχρονο όταν και δεχθήκαμε 47 πόντους. με αυτό το σκορ ήταν πολύ δύσκολο να φέρουμε τα πάνω-κάτω και να κερδίσουμε μέσα σε  μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που ήξερε τι ήθελε πάνω στο παρκέ.

Παρ’ όλα αυτά στο β’ ημίχρονο αντιδράσαμε, βγάλαμε ενέργεια αλλά κάποιες συγκυρίες από ορισμένα φάουλ που μας δόθηκαν αλλά και κάποιες δικές μας άσχημες επιλογές δεν μας επέτρεψαν να ‘κλέψουμε’ τον αγώνα. Δεν αξίζαμε τη νίκη, η Ιτέα ήταν καλύτερη κέρδισε δίκαια και τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Το μυαλό μας τώρα είναι στο ντέρμπι του Σαββάτου με το Σχηματάρι που πρέπει να παρουσιαστούμε σαφώς καλύτεροι απ’ ότι χθες. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ιτέα για την άψογη φιλοξενία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-Λοκρός 81-74 (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Αμφίκλειας-ΠΑΠΕΛ 66-63 (video)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou