Α ΕΣΚΑΣΕ

Σωτ.Γερμανός:’Ήμασταν φοβερά άστοχοι’

Μόνο από τη νίκη και την προσπάθεια των παικτών του στην τελευταία περίοδο έμεινε ευχαριστημένος ο προπονητής του Άρη Θήβας Σωτήρης Γερμανός, τονίζοντας πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του ήταν η αστοχία κυρίως από την περιφέρεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος κόουτς στο eviabasket.gr:

‘Παρότι βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα και ήμασταν ακόμα και με 14 πόντους πίσω στο σκορ, καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε μια πολύτιμη νίκη. Το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα μου είχε να κάνει με την φοβερή αστοχία ιδίως από την περιφέρεια. Είχαμε 0/13 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και μόλις 3/24 συνολικά.

Δεν είχαμε σε καλή μέρα τον Κλούρα, ο Μανώλας έπαιζε με τράβηγμα στον προσαγωγό και ο Τσιρόπουλος ήταν απροπόνητος καθώς έκανε όλη την περασμένη εβδομάδα θεραπείες. Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά το πάλεψαν, έκαναν την ανατροπή στη δ’ περίοδο και πήραν τη νίκη στην παράταση κάτι που θα μπορούσε να είχε γίνει από την κανονική διάρκεια όταν στα 6′ πριν τη λήξη με το ματς ισόπαλο, ο Κλούρας είχε 0/2 βολές και οι Γκόλιας και Μανώλας δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στο καλάθι.

Στην παράταση ήμασταν ψύχραιμοι κερδίζοντας τελικά ένα αγώνα που περιμέναμε είναι η αλήθεια να επικρατήσουμε πιο εύκολα’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-Λοκρός 81-74 (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Αμφίκλειας-ΠΑΠΕΛ 66-63 (video)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou