Α1

Εκδρομή στη Λευκάδα για τους φιλάθλους της Κύμης!

Επόμενος αγώνας για την Κύμη είναι το ερχόμενο Σάββατο στη Λευκάδα με την τοπική Δόξα με την ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου να είναι δεδομένο πως θα επιχειρήσει να πάρει το πρώτος φετινό ροζ φύλλο σε εκτός έδρας αγώνα.

Σε αυτή  την προσπάθεια οι νεοφώτιστοι δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς η διοίκηση της ομάδας διοργανώνει εκδρομή με διανυκτέρευση στη Λευκάδα, τις λεπτομέρειες της οποίας μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS δεν μένει πουθενά μόνος του, όσο μακριά και αν αγωνίζεται! Οι φίλαθλοι του Γυμναστικού θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο πλευρό των παικτών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, καθώς το Σάββατο διοργανώνεται εκδρομή στην Λευκάδα. Το κόστος εκδρομής για συμμετοχή 40 ατόμων υπολογίζεται στο ποσό των 42,5 €, στο οποίο περιλαμβάνεται η μετάβαση με λεωφορείο από την Κύμη και η διαμονή με πρωινό στο ξενοδοχείο Lefkas. Η αναχώρηση από την Κύμη θα γίνει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 6 το πρωί, ενώ η επιστροφή έχει οριστεί για την Κυριακή. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις επικοινωνήστε με την κ. Ελευθερία Κουνέλη στο τηλέφωνο 697 744 5360′.

Σχετικά άρθρα

Μέγιστο Κέρδος στα Στοιχήματα Μπάσκετ: Καλύτερες Στρατηγικές για το 2024

pannikolaou

Ο αποχαιρετισμός του Άρη Παπαδάκη στον Μίτσελ Γουίγκινς

pannikolaou

Σφύριξε το φιλικό Ερμής Σχηματαρίου-Κολοσσός Ρόδου ο Καραμπιτσάκος

pannikolaou