Over playUncategorized

Σημαντικές αποφάσεις από τον ΔΟΑΠΠΕΧ για τη χρήση των κλειστών γυμναστηρίων

Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν χθες το απόγευμα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΑΠΠΕΧ όσο αφορά τη χρήση των γυμναστηρίων, αλλά και σε συγκεκριμένες προδιαγραφές που πρέπει να τηρούν οι σύλλογοι που χρησιμοποιούν τα κλειστά δημοτικά γυμναστήρια.

Πρώτα απ’ όλα επικυρώθηκε το πρόγραμμα χρήσης των γυμναστηρίων ενώ αποφασίστηκε πως οι σύλλογοι πρέπει να συνεισφέρουν στη λειτουργία των γυμναστηρίων που πλέον παραμένουν ανοιχτά μέχρι και τις 11:30 μ.μ. για τις προπονήσεις των ομάδων και να καθορισθεί από τους συλλόγους ως ανώτερο ποσό συνδρομής για τους αθλητές των ακαδημιών τα 20 Ευρώ.

Εντός των γυμναστηρίων, προπονήσεις θα μπορούν να κάνουν πλέον μόνο τμήματα ομάδων που έχουν αγωνιστικά τμήματα σε επίσημα πρωταθλήματα.

Παράλληλα, έγινε πρόταση που θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε οι σύλλογοι να ενισχύσουν με κάποιο πόσο που θα καθορισθεί τον ΔΟΑΠΠΕΧ ώστε να καλυφθεί μέρος από τις ανάγκες χρήσης των γυμναστηρίων.

Επίσης, θα ζητηθούν απ’ όλα τα σωματεία να προσκομίσουν τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει με τους προπονητές τους, ώστε να ξεκαθαρισθεί πως δεν υπάρχει σχέση μελών των διοικητικών συμβουλίων με προπονητές ομάδων.

Τέλος, θα προταθεί στους συλλόγους, στις επόμενες Γενικές Συνελεύσεις των ομάδων τους, να ενημερώνουν τον ΔΟΑΠΠΕΧ ώστε να υπάρχει εκπρόσωπος του στις Συνελεύσεις ως παρατηρητής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Παίκτης-προπονητής στον Παπάδο Γέρα ο Καραδόπουλος

pannikolaou

Σαν σήμερα…25 Αυγούστου (2015-2023)

pannikolaou

Ανανέωσε με Σιδέρη ο Εθνικός Λιβαδειάς!

pannikolaou