FEATUREDΑ1

Θέλει Μακ Φάντεν στον Παναθηναϊκό ο Θ. Γιαννακόπουλος! (video)

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο ημίχρονο του αγώνα μίλησε στην  κάμερα της Cosmote tv και μεταξύ άλλων ζήτησε τον Μακ Φάντεν στον Παναθηναϊκό!

Ο Θ.Γιαννακόπουλος μίλησε ακόμα με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια Θεοδώρου, με τον πρόεδρο της Κύμης να ανταποδίδει, λέγοντας με τη σειρά του πως θα είναι τιμή για την ομάδα του να παίξει κάποια στιγμή στους ‘πράσινους’ ο Αμερικάνος γκαρντ.

‘Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια Θεοδώρου που έχει φτιάξει αυτή την ομάδα. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι έχω γίνει κι εγώ φαν δικός σας. Έχετε έναν πάρα πολύ μεγάλο παίκτη, τον ΜακΦάντεν, να τον κρατήσετε κοντά σας. Διαφορετικά, αν θέλετε, στον Παναθηναϊκό είναι πάντα ευπρόσδεκτος και εύχομαι κάποτε να φορέσει και την πράσινη φανέλα’ είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της Cosmote TV.

Ο πρόεδρος της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου είπε από την πλευρά του: ‘Είναι τιμή για το σύλλογό μας τα λόγια του Θανάση Γιαννακόπουλου, μας συνδέει φιλία ετών με την οικογένεια. Μακάρι κάποια στιγμή ο Μακ Φάντεν να παίξει στον Παναθηναϊκό, θα είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο και το σύλλογό μας΄.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προέδρων στο παρακάτω βίντεο:

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

U-21: Έκανε το 3/3! Πρωτέας Σχηματαρίου-Ένωση Ιλίου 68-40

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou