Στη λάθος αντιμετώπιση του Μητρόπουλου στο τέλος και στις κακές επιθετικές επιλογές στη γ’ περίοδο απέδωσε την ήττα της ομάδας του στον πρώτο τελικό ο κόουτς του Μάκαρου Νίκος Παπούλιας. Παράλληλα τόνισε, πως δεν χάθηκε τίποτα παραπάνω από μια μάχη, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Άρη για τη φιλοξενία, αλλά και στους φιλάθλους της Άμφισσας που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα του.
‘Ξεκινήσαμε ιδανικά το παιχνίδι με καλές άμυνες και αιφνιδιασμούς παίρνοντας σημαντική διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για μας διότι δε βρήκαμε λύσεις στην επίθεση αλλά και στην αντιμετώπιση των ψηλών παικτών του Άρη. Γυρίσαμε σε ζώνη και εκεί κατορθώσαμε και πήραμε πάλι κεφάλι στο σκορ του παιχνιδιού. Δυστυχώς όμως η λάθος αντιμετώπιση του Μητρόπουλου – στο τέλος – μας στοίχισε, αφού πέτυχε κρίσιμα καλάθια και έδωσε ξανά την πρωτοπορία στην Άρη, όπως και οι κακές επιλογές μας στην επίθεση. Χάσαμε μια μάχη αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο. Συνεχίζουμε στην έδρα μας το επόμενο Σάββατο όπου η νίκη για την Άμφισσα είναι μονόδρομος.
Συγχαρητήρια στην Άρη για τη νίκη και για την άψογη φιλοξενία του. Ένα μεγάλο μπράβο και στους φιλάθλους μας που ακολούθησαν την ομάδα και επί 40 λεπτά εμψύχωναν τους παίκτες μας’.