FEATUREDΑ1Α2Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ντεμπούτο για Αγγέλου-Περσίδη-Ντουζίδη-Παστήρα σε Α1-Α2-Β’ Εθνική!

Ντεμπούτο για 3 νεαρούς και φιλόδοξους Χαλκιδέους παίκτες το διήμερο που πέρασε στις Εθνικές κατηγορίες, καθώς το Σαββατοκύριακο είχαμε το πρώτο τζάμπολ σε Α1, Α2 και Β’ Εθνική.

Την πρώτη του παρουσία στην καριέρα του στο πρωτάθλημα της Α1 έκανε ο Γιώργος Αγγέλου, με τη φανέλα του Άρη, στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 70-73. Ο Αγγέλου έπαιξε για 4:55 έχοντας 2 πόντους με 1/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο, 1 επιθ. ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Πρεμιέρα και για τον Νίκο Περσίδη στο πρωτάθλημα της Α2 με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του απέναντι στον Αμύντα με 81-86. Ο Περσίδης σκόραρε 7 πόντους και είχε ουσιαστική συμβολή στο πρώτο ροζ φύλλο αγώνος της χρονιάς.

Ο Θανάσης Ντουζίδης που φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Πανερυθραϊκό, γνώρισε την ήττα με την ομάδα του στην πρεμιέρα εκτός έδρας από την Πεντέλη με 77-65. Ο Ντουζίδης έπαιξε στο ματς χωρίς να σημειώσει πόντους.

Ντεμπούτο και για τον Κωνσταντίνο Παστήρα στις Εθνικές κατηγορίες, με τον νεαρό παίκτη να αγωνίζεται από φέτος στον Παπάγου (Β’ Εθνική). Η ομάδα του νίκησε στην παράταση την Κόρινθο με 74-73 και ο Παστήρας είχε συμμετοχή 5′ λεπτών στον αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

U-21: Έκανε το 3/3! Πρωτέας Σχηματαρίου-Ένωση Ιλίου 68-40

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou