FEATUREDΓ ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε 3 παίκτες ο Αίαντας Αυλίδας και στοχεύει στην παραμονή!

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Αίαντας Αυλίδας στην παρθενική του εμφάνιση σε Εθνικές κατηγορίες, ”πυροδότησε” τριπλή μεταγραφική ”βόμβα” αποκτώντας τους Καλεμτζάκη, Ανδρικόπουλο και Καζάκη, δείχνοντας πως παρότι ανέβηκε τελευταία στιγμή, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την παραμονή του. 

Ο Στέλιος Καλεμτζάκης (φωτο) αγωνίζεται κυρίως στη θέση ”2” και αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Αίαντα, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη Θήβας ενώ έχει παίξει ακόμα σε Ακράτα, Ερμή Αγιάς και Ίκαρο Καλλιθέας.

Ο Πέτρος Ανδρικόπουλος αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και αποκτήθηκε από το Ληξούρι με το οποίο έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έχει παίξει ακόμα σε Αγ. Νικόλαο Παλλήνης, ΓΣ Αμαρουσίου, Προμηθέα Χαλανδρίου και Αγ. Παρασκευή.

Ο Δημήτρης Καζάκης αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και αποκτήθηκε από τον Εθνικό με τον οποίο έκανε προπονήσεις σε υψηλό επίπεδο ως μέλος ομάδας της Α2 κερδίζοντας πέρυσι πολύτιμες εμπειρίες. Έχει ύψος 1,96 μ. και είχε ενεργό ρόλο στο παρελθόν στον Πόλις Καλλιθέας

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

U-21: Έκανε το 3/3! Πρωτέας Σχηματαρίου-Ένωση Ιλίου 68-40

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou