ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Απάντηση Απ. Αναστασίου στην ανακοίνωση του Σωτ. Γερμανού

Ο προπονητής του Κάδμου Αποστόλης Αναστασίου απάντησε με δική του ανακοίνωση σε όσα ανέφερε ο Σωτήρης Γερμανός για τον αγώνα παμπαίδων Κάδμος-Άρης Θήβας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Φυσικά επειδή η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια κατεβάζει ανελλιπώς παμπαίδες ξέρουμε να ξεχωρίζουμε το zone press από το man to man και δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα με κανένα σωματείο όλα αυτά τα χρόνια. 
Καταλαβαίνουμε όλοι φυσικά το λόγο της ανακοίνωσης σας, για το πρόσωπο μου το οποίο το δείξατε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα απευθυνόμενος ειρωνικά στη γραμματεία για εμένα και φυσικά στο τέλος για άλλη μια φορά κινούμενος υπόγεια σε γονιό παιδιού της ομάδας μας. Κανένα πρόβλημα όμως, μικρό χωριό τα λίγα σπίτια. Όσοι ασχολούνται στην περιοχή μας έχουν γνώση. Θα σας θυμίσω όμως κάτι προσωπικά: Το 2010 που ξεκινήσαμε την ακαδημία μας ξανά από την αρχή, από το μηδέν, σε ένα αντίστοιχο αγώνα μας κερδίσατε 146-4 και μάλιστα χαριτολογώντας λέγατε στους αθλητές σας, φτάνει ρε δεν θα σας ξαναπαίξουν. Εμείς τότε δεν μιλήσαμε, δουλέψαμε με ζήλο και αυτά τα παιδιά έγιναν πρωταθλητές δις και πήραν την 6η θέση στην Ελλάδα.
Σας συμβουλεύω λοιπόν κ. Γερμανέ αν και πιο μικρός, να κάνετε το ίδιο και εσείς για να πάει το μπάσκετ μπροστά, όπως θέλουμε όλοι! Εκτός, αν τελικά σας ενδιαφέρουν μόνο οι ανακοινώσεις στο facebook και στα ΜΜΕ. Καλό βράδυ, καλή συνέχεια! Όλοι ξέρουν!!!

Σχετικά άρθρα

Αναπτυξιακό ΕΟΚ-ΕΣΚΑΣΕ κοριτσιών: Πρώτη προπόνηση στο Μαρτίνο τη Δευτέρα 14/10

pannikolaou

Γ.Σ. Θήβας: Φιλοξένησε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο στο κλειστό Θήβας! (pics)

pannikolaou

Πρώτη προπόνηση για το κλιμάκιο της ΕΣΚΑΣΕ. Οι παίκτες που κλήθηκαν

pannikolaou