B ΕΣΚΑΣΕFEATUREDΑ ΕΣΚΑΣΕΓ ΕΣΚΑΣΕ

Παρουσίαση του βιβλίου για το μπάσκετ της Άμφισσας σε πλήθος κόσμου και με υψηλές παρουσίες! (pics)

Τη μέρα που ανακοινώθηκε το κεκλεισμένων των θυρών στα γήπεδα της χώρας, στο ”Μεγάλο Καφενείο” της Άμφισσας υπήρξε…sold out με την παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Παπούλια για την ιδιαίτερη πατρίδα του με τον τίτλο: ”Άμφισσα, μια πόλη με μεγάλη μπασκετική ιστορία”, να κλέβει την παράσταση!

Πλήθος κόσμου, με τον Παναγιώτη Φασούλα, τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γιώργο Δελμούζο, παράγοντες της ΕΣΚΑΣΕ, παίκτες της Άμφισσας από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα, φίλους του μπάσκετ από όλη τη Στερεά Ελλάδα να δίνουν το παρών, τιμώντας και εκτιμώντας τη μεγάλη προσπάθεια καταγραφής κάθε λεπτομέρειας για το μπάσκετ της Άμφισσας από το 1963 μέχρι και σήμερα!

Ο Νίκος Παπούλιας είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος και ευτυχισμένος, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως όταν αποφασίσει να κάνει κάτι το εφαρμόζει και το πετυχαίνει στον απόλυτο βαθμό!

Το βιβλίο του μπάσκετ, που αξίζει να σημειωθεί πως διανέμεται δωρεάν και θα πρέπει να κοσμεί τη βιβλιοθήκη κάθε μπασκετικού της Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο, προλόγισαν ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντή, ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Stereabasket.gr Παναγιώτης Νικολάου και ο γιατρός και πρώην προπονητής του ΓΑΣ Άμφισσας το 1985 Χρήστος Σκούρτης. Όλοι τους, αναφέρθηκαν στη σημασία της έκδοσης ενός τέτοιου βιβλίου και στη μεγάλη προσφορά του Νίκου Παπούλια στο μπάσκετ και στον τόπο του ειδικότερα.

Την εισαγωγή της εκδήλωσης έκανε ο Μπάμπης Καρέλης, πρόεδρος του συλλόγου των Απανταχού Αμφισσέων ”Τα Σάλωνα” που πήρε και την πρωτοβουλία για την έκδοση του βιβλίου.

Για να δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Οι πρώτες ποινές της ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28 Οκτωβρίου)

pannikolaou

U-21: Έκανε το 3/3! Πρωτέας Σχηματαρίου-Ένωση Ιλίου 68-40

pannikolaou