FEATURED ΠΑΙΔΩΝ

Γ.Σ. Ιτέας: 7η θέση στην Ελλάδα με ομαδικές και ατομικές διακρίσεις!

Η παρουσία του Γ.Σ. Ιτέας για πρώτη φορά στη 40χρονη ιστορία της ομάδας σε τελική φάση Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων αποτέλεσε από μόνη της μεγάλη επιτυχία, ισοδύναμη και με…κατάκτηση του τίτλου!

Όμως, η ομάδα του Μωραϊτη δεν έμεινε μόνο στην τυπική παρουσία ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ξεχωρίζοντας σε αρκετές ομαδικές αλλά και ατομικές κατηγορίες.

Εκτός από την 7η θέση στην Ελλάδα, που αποτελεί αναμφίβολα παράσημο για την πορεία του Γ.Σ. Ιτέας σε βάθος 40 ετών στο μπάσκετ της Περιφέρειας και όχι μόνο, η ομάδα της Φωκίδας αναδείχθηκε πρώτη στα κοψίματα με 31, αλλά και 2η στις ασίστ δείγμα της ομαδικής λειτουργίας, με σύνολο 75! Επίσης, ήταν 3η στα ριμπάουντ μαζεύοντας συνολικά 215!

Στις ατομικές διακρίσεις των παικτών:

Ο Γιάννης Πετσινός, αναδείχθηκε 5ος σκόρερ της διοργάνωσης με 64 πόντους, ενώ ήταν 1ος στα κοψίματα 17, 1ος στα ριμπάουντ με 46, 2ος στο ranking με 100 βαθμούς, 1ος στα δίποντα με 24 εύστοχα και 1ος στα σουτ εντός παιδιάς με 27!

Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος, ήταν 3ος στις ασίστ με 19!

Ο Χρήστος Ντινόπουλος, ήταν 1ος στα τρίποντα με 13 εύστοχα σουτ!

Ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ήταν 5ος στα ριμπάουντ με 38!
Δείτε πατώντας ΕΔΩ τους κορυφαίους στις στατιστικές κατηγορίες στο 51ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων που ολοκληρώθηκε στην Ξάνθη.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα playoffs της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ (29-30 Ιουνίου)

pannikolaou

Ο Γ.Σ. Θήβας μέλος του διεθνούς δικτύου της Valencia Basket Club!

pannikolaou

5ο τουρνουά ”Ραφαήλ Σκεμπές” από 19-21 Ιουλίου στην Κάνηθο!

pannikolaou