Γ ΕΘΝΙΚΗ

Κάδμος: Μαζί και στη Γ’ Εθνική με Γκρινιάρη-Πανταζή!

Ο Κάδμος θα αγωνίζεται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πάλι στη Γ’ Εθνική και την προσπάθεια του θα στηρίξουν οι Γιάννης Γκρινιάρης και Αλέξης Πανταζής, που ανανέωσαν με την ομάδα της Θήβας για μια ακόμα χρονιά, ως…μόνιμοι κάτοικοι Θήβας πλέον!

Σε ανακοίνωση του ο Κάδμος αναφέρει: ”Η ΕΣ Κάδμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους Γκρινιάρη και Πανταζή! Οι δύο εξαιρετικοί αθλητές, βασικοί συντελεστές στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος – Κυπέλλου της ΕΣΚΑΣΕ, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μαζί μας στη National League 2, προσφέροντας τη δύναμη, το πάθος και την εμπειρία τους στην ομάδα μας.

Η αφοσίωση και η εξαιρετική απόδοση τους την προηγούμενη σεζόν, μας γεμίζουν με αισιοδοξία και προσμονή για την ερχόμενη χρονιά. Με τον Γκρινιάρη και τον Πανταζή στο πλευρό μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να γράφουμε λαμπρές σελίδες στην ιστορία της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την αδιάκοπη στήριξή τους και σας καλούμε όλους να βρεθείτε κοντά μας στο νέο αυτό ταξίδι. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα!”. 

Σχετικά άρθρα

Με Αναστασίου στο τιμόνι ο Κάδμος και στη Γ’ Εθνική!

pannikolaou

Κάδμος: Η επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες!

pannikolaou

14 Ιουνίου 1987: Χρόνια πολλά Ελληνικό μπάσκετ!

pannikolaou