FEATURED

Ο Νίκος Οικονόμου ανέλαβε την ΑΓΕΧ!

Ο Νίκος Οικονόμου ήρθε σε συμφωνία με την ΑΓΕΧ αναλαμβάνοντας την ομάδα της Χαλκίδας, η οποία επισημοποίησε τη συνεργασία μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης:

Η Αθλητική Γυμναστική Ένωση Χαλκίδας (ΑΓΕΧ) είναι στην ευχάριστη θέση να σηματοδοτήσει και να ανακοινώσει μία νέα εποχή στον σύλλογο, με την έλευση του Νικόλαου Οικονόμου.
Ο Νίκος Οικονόμου, που έχει οδηγήσει τον Ερμή Σχηματαρίου σε διαδοχικές ανόδους και στην πλέουσα παρουσία του στην Elite League (Α2), εντάσσεται στην οικογένεια της ΑΓΕΧ, η οποία στοχεύει υπό τις οδηγίες του να επαναφέρει τον αθλητισμό και δη το μπάσκετ της Χαλκίδας εκεί που αξίζει στην πόλη μας.
Ο έμπειρος προπονητής και ένας εκ των σπουδαιότερων αθλητών του ελληνικού κι ευρωπαϊκού μπάσκετ, διαθέτει το όραμα που ταυτίζει την ομάδα μας με τη σκληρή δουλειά που απαιτείται απ’ όλους μας για ένα καλύτερο μέλλον στην ΑΓΕΧ και τη Χαλκίδα μας.
Ο έως τώρα πρόεδρος της ομάδας μας, Γιώργος Γραμματικόγιαννης, οραματίζεται εξίσου την ΑΓΕΧ στο υψηλότερο επίπεδο και για τον λόγο αυτό έκανε ένα βήμα πίσω και παρέδωσε τα «κλειδιά» στον Νίκο Οικονόμου. Ο κ. Γραμματικόγιαννης, δήλωσε πως: «Από σήμερα αρχίζει μία νέα εποχή για την ομάδα της ΑΓΕΧ για να μπορέσει ο τοπικός αθλητισμός της Χαλκίδας να προχωρήσει λίγο παραπέρα από τη στασιμότητα που είχε όλα αυτά τα χρόνια. Η ΑΓΕΧ, ως όνομα και ως ιστορία, πρέπει να προχωρήσει πιο ψηλά. Δεν της αξίζει η θέση στην οποία βρίσκεται τώρα. Ήρθαμε σε μία συνεννόηση με τον κ. Οικονόμου, είδαμε πως έχει το όραμα και τις δυνατότητες να προχωρήσει την ομάδα, γι’ αυτό κι εμείς παραδίδουμε την ομάδα στον κ. Οικονόμου».
Από την πλευρά του, ο Νίκος Οικονόμου ανέφερε: «Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον κ. Γραμματικόγιαννη, που εμπιστεύτηκε την ΑΓΕΧ στα δικά μου χέρια. Με πολλή δουλειά και την κατάλληλη τεχνογνωσία ανθρώπων που θα βρίσκονται στην ομάδα, θέλουμε η ΑΓΕΧ να κάνει το επόμενο βήμα. Αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει η ΑΓΕΧ για τον κόσμο της Χαλκίδας, αφού είναι ιστορική ομάδα για την πόλη. Είναι κύριο μέλημά μου να διαμορφωθεί ένα σωστό περιβάλλον για τα παιδιά των ακαδημιών. Αυτό είναι το μέλλον και οφείλουμε να το διαφυλάξουμε και να λειτουργήσουμε με γνώμονα την ανάδειξή του. Δεσμευόμαστε τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, τη σκληρή δουλειά που απαιτείται προς όφελος των παιδιών και το μέλλον της ΑΓΕΧ».
Coach, καλώς όρισες!”. 

Σχετικά άρθρα

Chalkis Basket 2024: Το πρόγραμμα αγώνων στη φάση των ”8”

pannikolaou

Αφιέρωμα ΕΣΚΑΣΕ 1980-2024: Οι 294 πρωταθλητές σε όλες τις κατηγορίες!

pannikolaou

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ: Ο τίτλος στον Α.Σ. Καρυστίας. Όλοι οι πρωταθλητές από το 1995

pannikolaou