B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Ραφαήλ…

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνεται σήμερα, από τις 28 Ιουνίου 2020 και την τραγική είδηση του θανάτου του Ραφαήλ Σκεμπέ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μια είδηση που προκάλεσε σοκ σε όλο τον μπασκετικό κόσμο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο.

Ο 23χρονος Ραφαήλ, δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή αλλά και το μπάσκετ που υπεραγαπούσε, καθώς έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στις 28 Ιουνίου.

Η μνήμη του όμως παραμένει ζωντανή και αυτό φαίνεται σε κάθε εκδήλωση που γίνεται αυτά τα τρία χρόνια και θα εξακολουθεί να υπάρχει στο μέλλον.

Ο Ραφαήλ Σκεμπές ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Παναγίτσας Χαλκίδας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε ήδη αρκετές παραστάσεις καθώς ήταν ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας του σε Γ΄ Εθνική και Α΄ ΕΣΚΑΣΕ τις περιόδους 2012-13 και 2013-14, ενώ έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α΄ ΕΣΚΑ με τη Δάφνη Δαφνίου, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ έπαιξε ακόμα στον Κάδμο και στον ΓΑΣ Βασιλικού, που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της σύντομης καριέρας του.

Για μια ακόμα χρονιά οι φίλοι του δεν τον ξεχνούν και από 19-21 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Κανήθου διοργανώνουν στη μνήμη του το ”4ο τουρνουά 3 on 3 Ραφαήλ Σκεμπές”.

Σχετικά άρθρα

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ (Playoffs 1η-2η θέση): Γ.Σ. Στύρων-Α.Σ. Καρυστίας (photo album)

pannikolaou

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ (Playoffs 1η-2η θέση): Πρωταθλητής στην παράταση! Γ.Σ. Στύρων-Α.Σ. Καρυστίας 74-84

pannikolaou

Νέος προπονητής του Σύλλα ο Λουκάς Ζαρονικόλας!

pannikolaou