ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αναχώρησε για Μάλαγα η Εθνική Ελλάδας Γυναικών Κωφών με στόχο την κορυφή!

Η Εθνική Γυναικών Κωφών αναχώρησε για τη Μάλαγα έχοντας ως στόχο να πετύχει ό,τι και στο Παγκόσμιο, το περασμένο καλοκαίρι στην Κρήτη, να ανέβει στο βάθρο και σε ψηλότερο σκαλί, αυτή τη φορά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Στην 11μελή αποστολή των γυναικών περιλαμβάνονται οι: Ανθή Χαϊνά, Σταυρούλα Κοτσιρέα, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Στεφανία Πατέρα, Ευαγγελία Σαρακατσάνη, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Κωνσταντίνα Μπάλκογλου, Χρυσάνθη Βεράνη, Χρυσούλα Σιαπλαούρα, Γεωργία Τσαρουχα, Πετρούλα Τόγα. Στην Ισπανία δεν ταξίδεψε η Μαρία Πουλορίνη.

Η εκπροσώπηση της Στερεάς Ελλάδας αυτή τη φορά είναι διπλή, καθώς εκτός της Ανθής Χαϊνά συμμετέχει και η Γεωργία Τσαρούχα που αγωνίζεται στον Άρη Θήβας.

Στη Μάλαγα είναι μαζί με την ομάδα η ομοσπονδιακή προπονήτρια Φρόσω Δρακάκη, η συνεργάτης της Κατερίνα Χατζηδάκη καθώς και ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της ΕΟΑΚ, Τάκης Κορδονούρης.

Οι όμιλοι και το πρόγραμμα των γυναικών Δύο όμιλοι των 3 ομάδων με την Εθνική να αγωνίζεται όπως και οι άνδρες, στο Β’ όμιλο με αντιπάλους την Ουκρανία, και τη Λιθουανία.

Στον Α’ όμιλο αγωνίζονται οι: Ιταλία, Πολωνία και Τουρκία.

Στην πρεμιέρα το Σάββατο (22/6) αντιμετωπίζει την Ουκρανία (16:30, ώρα Ελλάδος).

Την ίδια ώρα, τη Δευτέρα (24/6) αντιμετωπίζει τη Λιθουανία και ολοκληρώνει τη φάση των ομίλων.

Σχετικά άρθρα

Εθνική Γυναικών: Οι παίκτριες που κλήθηκαν για τους αγώνες με Γερμανία (εκτός) και Ιταλία στη Χαλκίδα

pannikolaou

Με επιτυχία οι πρώτοι αγώνες με ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος!

pannikolaou

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Βαθμολογία & σκόρερς (1η αγωνιστική)

pannikolaou