B ΕΣΚΑΣΕ ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΑΕΕΠ Χαλκίδας: Επέκταση συνεργασίας με Μήτσιου που αναλαμβάνει πρώτος προπονητής!

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας και ο Χρήστος Μήτσιου θα συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο τη συνεργασία τους, με τον κόουτς να αναλαμβάνει πρώτος προπονητής στα αγωνιστικά τμήματα και στις ακαδημίες, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ομάδα της Χαλκίδας στην ανακοίνωση που ακολουθεί.

Η Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. μεγαλώνοντας συνεχώς και από ένας απλός σύλλογος μπάσκετ, έχει γίνει ένας αθλητικός οργανισμός στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση και οργάνωση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μήτσιου Χρήστο.

Ο Μήτσιου Χρήστος είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση και κατέχει δυο μεταπτυχιακούς τίτλους: α) Προπονητική Ομαδικών Αθλημάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και β) Διατροφή και Άσκηση του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Πλέον ο Χρήστος θα συνεχίσει με αυξημένες αρμοδιότητες, μαζί με τους υπόλοιπους Προπονητές μας, σαν πρώτος προπονητής σε αγωνιστικά τμήματα και στις Ακαδημίες της ομάδας μας και με πολλή όρεξη να δουλέψει με τα παιδιά.
Ο Οργανισμός μεγαλώνει και προχωράει δυναμικά, βελτιώνοντας συνεχώς το πλαίσιο στο οποίο κινείται με κινητήριο μοχλό το ήθος, την καλλιέργεια της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών που αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Ακαδημίας.
Ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά με υγεία και χαρές!”.
Μήτσιου Χρήστος: ”Με πολύ μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση της Διοίκησης να συνεχίσουμε μαζί για δεύτερη χρονιά.
Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου με τιμά και δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό την αγωνιστική χρονιά που έρχεται.
Η Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. είναι μια οικογένεια και αυτό εκπέμπει προς τα έξω.
Οφείλω να πω ένα ευχαριστώ προς όλους τους ανθρώπους της ομάδας, γιατί έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον, για να δουλέψει ένας προπονητής.
Με σκληρή δουλεία εντός και εκτός γηπέδου θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας και θα διαπαιδαγωγήσουμε-ψυχαγωγήσουμε τα παιδιά μας.
Στόχος όλων μας είναι να στηρίξουμε το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας και να είμαστε όλοι μέλη ενός οργανισμού που δεν σταματά να εξελίσσεται”. 

Σχετικά άρθρα

Άρης Αμφίκλειας: Σπουδαία ενίσχυση με Κατσαγάνη!

pannikolaou

Α.Ε.Ν. Αρτάκης: Μεταβατική περίοδος με νέο προπονητή τον Γ. Κόκκορη!

pannikolaou

ΑΕΕΠ Χαλκίδας: Δημιουργεί τμήμα μπάσκετ για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές!

pannikolaou