Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσε στον Κάδμο ο Δημήτρης Σταθόπουλος!

Παίκτης του Κάδμου και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Δημήτρης Σταθόπουλος, μετά την καλή σεζόν που έκανε φέτος βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Θήβας αναφέρει: ”Συνεχίζοντας τη στελέχωση της ομάδας μας για το “ταξίδι” στην National League 2, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Δημήτρη Σταθόπουλο. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία πέρυσι, ο Σταθόπουλος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε το μπάσκετ από την ΑΓΕΧ, στη συνέχεια στην Παναγίτσα και έπειτα από αρχή ίδρυσης της XBA. Εκεί ξεκίνησε από το Γ τοπικό και κάθε χρόνο με ανοδική πορεία πήρε το πρωτάθλημα στο εφηβικό το 2018-2019 και στην συνέχεια ανέβηκε στη Γ Εθνική, όπου έπαιξε με την ΧΒΑ το 2019-2020 ανεβαίνοντας στη Β Εθνική.
Μετά το 2020-2022 ήταν παίκτης του Γλαύκου Πάτρας με πρωταγωνιστικό ρόλο και την περίοδο 2022-2023 συνέχισε στην ομάδα που προέκυψε από την ένωση του Γλαύκου με τον Έσπερο Πατρών. Από την σεζόν 2023-2024 αγωνίζεται με την ομάδα της ΕΣ Κάδμου και η προσφορά του βοήθησε σημαντικά στην άνοδό της στην National League 2.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη, υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταθόπουλου: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα του Κάδμου. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ… έχουμε εξαιρετικό κλίμα… Με ευχαριστεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι παίζω με τους φίλους μου και είμαι σίγουρος ότι η χρόνια αυτή θα είναι εξίσου πετυχημένη και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Β’ Εθνική.”

Σχετικά άρθρα

Στη Γαλήνη Αχαΐας ο Στάθης Σταθόπουλος

pannikolaou

Συνεχίζει στον Κάδμο ο Δημήτρης Δουρούκης!

pannikolaou

Ανανέωσε με Πολιτόπουλο ο Κάδμος!

pannikolaou