ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Α.Ε.Ν. Αρτάκης: Μεταβατική περίοδος με νέο προπονητή τον Γ. Κόκκορη!

Μεταβατική περίοδος προπονήσεων για την Α.Ε.Ν. Αρτάκης με νέο προπονητή της ομάδας τον Γιώργο Κόκκορη, που αντικατέστησε τον Αλέξανδρο Στεφανίδη.

Μαζί με τον Κόκκορη, το τεχνικό τιμ της ομάδας απαρτίζουν και οι Μάριος Χατζησωτηρίου, Ελένη Σάλιαρη και Θοδωρής Βαλλήλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε.Ν. Αρτάκης:

Ξεκίνησαν από 20/6/2024 και θα έχουν διάρκεια μέχρι 26/7/2024 οι προπονήσεις μεταβατικής περιόδου για τους Αθλητικές και Αθλήτριες της ΑΕ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ στα τμήματα Εφήβων , Παίδων , Παμπαίδων και Κορασίδων που θα συμμετέχουν την επόμενη αθλητική χρονιά 2024 -2025 στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τεχνική ατομική βελτίωση στο γήπεδο και ενδυνάμωση με βάρη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο , επίσης φέτος το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και οδηγίες διατροφής.

Στο προπονητικό team προστέθηκε ο Κόκκορης Γιώργος ποΥ αντικατέστησε τον Στεφανίδη Αλέξανδρο και μαζί με τον Χατζησωτηρίου Μάριο θα αναλάβουν τα τμήματα Παιδικού και Εφηβικού. Η Σαλιάρη Ελένη μαζί με τον ΒαλλΉλα Θοδώρη συνεχίζουν ως προπονητές στις Κορασίδες και τμήματα υποδομή οπού την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε συμμετείχαν με επιτυχία στο επίσημο πρόγραμμα της ΕΟΚ ΜΙΝΙ , U12 ΑΓΟΡΙΑ , γαλανόλευκα , παμπαιδικό και παγκορασίδων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για ώρες και ημέρες θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους προπονητές της Ομάδας η στέλνοντας μήνυμα στο επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook και Instagram”. 

Σχετικά άρθρα

Στην Εθνική Παγκορασίδων Κακαρά και Σκούμα! Έκαναν ντεμπούτο απέναντι στην Ισπανία!

pannikolaou

ΑΕΕΠ Χαλκίδας: Επέκταση συνεργασίας με Μήτσιου που αναλαμβάνει πρώτος προπονητής!

pannikolaou

ΑΕΕΠ Χαλκίδας: Δημιουργεί τμήμα μπάσκετ για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές!

pannikolaou