Γ ΕΣΚΑΣΕ ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Νέος προπονητής στον Αίαντα Αλιβερίου ο Δημ. Νικολάου. Ανανέωσε και ο Κ. Φερμελής

Νέος προπονητής στον Αίαντα Αλιβερίου ανέλαβε ο Δημήτρης Νικολάου ο οποίος  διαδέχθηκε τον Γιώργο Κόκκορη, ενώ ο Κώστας Φερμελής με τη σειρά του συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά τη συνεργασία του με την ομάδα του Αλιβερίου.

Η ανακοίνωση του Αίαντα Αλιβερίου:

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η Διοίκηση του Αίαντα ανακοινώνει την προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένειά του. Από σήμερα, ο Δημήτρης Νικολάου προστίθεται ως νέος προπονητής της ομάδας μας. Ο Δημήτρης Νικολάου, κάτοχος διπλώματος Γ’ κατηγορίας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, έχει να επιδείξει σημαντική εμπειρία και επιτυχίες στην καριέρα του.
Κατά την περίοδο 2019-2023, υπήρξε προπονητής στον Απόλλωνα Χαλκίδας, όπου και διακρίθηκε για την προσφορά του ως βοηθός προπονητή, κατακτώντας το πρωτάθλημα Παίδων το 2019-2020 και φτάνοντας στον τελικό Παίδων την περίοδο 2020-2021. Ως πρώτος προπονητής, κατάφερε την άνοδο της ανδρικής ομάδας από τη Β’ ΕΣΚΑΣΕ στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ την περίοδο 2022-2023.
Οι εξαιρετικές του ικανότητες, αποτελούν την ιδανική επιλογή για να ηγηθεί της ομάδας μας στην επόμενη σεζόν. Η φιλοσοφία του, που στηρίζεται στην πειθαρχία, την ομαδικότητα και την αφοσίωση, ταιριάζει απόλυτα με τις αξίες του συλλόγου μας. Η επιλογή του Δημήτρη Νικολάου δεν αποτελεί απλώς μια επένδυση στο αθλητικό κομμάτι της ομάδας μας, αλλά και στη διαμόρφωση ενός υγιούς και δυναμικού κλίματος εντός του συλλόγου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συμβολή του θα είναι καταλυτική τόσο για την αγωνιστική πορεία της ομάδας μας όσο και για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών μας.
Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να ανακοινώσουμε τη συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας μας με τον Κώστα Φερμελή. Ο Κώστας αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας και η αφοσίωσή του όλα αυτά τα χρόνια είναι ανεκτίμητη. Η εμπειρία και η γνώση του Κώστα είναι πολύτιμες για την ομάδα και η συμβολή του ήταν και παραμένει καθοριστική στην ανάπτυξη και την πρόοδο της ομάδας μας.
Η διοίκηση καλωσορίζει και εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες και στους δύο. Είμαστε βέβαιοι ότι με την καθοδήγηση του Δημήτρη Νικολάου και τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Κώστα Φερμελή, η ομάδα μας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να διαπρέπει.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεχή στήριξη και την αγάπη σας για την ομάδα μας”. 

Σχετικά άρθρα

Chalkis Basket 2024: Οι διαιτητές & κριτές σε μεγάλο και μικρό τελικό

pannikolaou

Chalkis Basket 2024: Pistols-Τεχνικό Γραφείο Μπέλλος (photo album)

pannikolaou

Chalkis Basket 2024: Πέρασαν στον τελικό Ντίκος & Pistols!

pannikolaou