B ΕΣΚΑΣΕ

Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΓΕΧ ο Γ. Πανούσης

Τεχνικός Διευθυντής ανέλαβε στην ΑΓΕΧ ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Γ. Πανούσης, με την ανακοίνωση της ομάδας να αναφέρει τα εξής:

Η ΑΓΕΧ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη των καθηκόντων της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον Γιάννη Πανούση, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και στη νέα εποχή!
Ο κ. Πανούσης έχει -αν μη τι άλλο- συνυφασμένη σχέση με την ΑΓΕΧ, αφού αποτέλεσε επί πέντε συναπτά έτη τον άνθρωπο που έτρεχε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Πλέον, είναι ένας εκ των συνεργατών του Νίκου Οικονόμου, που βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας μας και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του ίδιου εν όψει της συνέχειας για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον με επίκεντρο τα παιδιά μας, που αγαπούν το μπάσκετ και τον αθλητισμό.
Ο Γιάννης Πανούσης ανέφερε στις δηλώσεις του: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα η συνεργασία μου με τον κ. Οικονόμου, έναν άνθρωπο που έχει πετύχει τόσα στο ελληνικό μπάσκετ. Παράλληλα, είναι μεγάλη χαρά που συνεχίζω να είμαι μέλος της πιο ιστορικής ομάδας της Στερεάς Ελλάδας, την ΑΓΕΧ. Θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου με όλους τους συνεργάτες να φέρουμε την ΑΓΕΧ εκεί που της αξίζει σε όλα τα επίπεδα».

Σχετικά άρθρα

Απόλλων Λιβαδειάς: Πένθος για τον Δημήτρη Ματζιώρη

pannikolaou

Ορισμοί αγώνων ΕΣΚΑΣΕ: Όταν το προφανές παραμένει…ζητούμενο!

pannikolaou

Αποσύρθηκε από τη Β’ ΕΣΚΑΣΕ η Πανευρυτανική!

pannikolaou