Η Βίλλυ Καπάζογλου με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστή σήμερα (14/6) την υποψηφιότητά της για μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ στις επερχόμενες εκλογές της 29ης Ιουνίου, δηλώνοντας τη στήριξή της στον υποψήφιο πρόεδρο Ηλία Μπουρμά, τονίζοντας παράλληλα πως το μέλλον του μπάσκετ χτίζεται από τη βάση, με μεθοδικότητα, υποστήριξη και όραμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της: ”Προέρχομαι από ένα σωματείο, τον Πρωτέα Σχηματαρίου, που με σκληρή δουλειά και συνέπεια έχει καταφέρει σημαντικές επιτυχίες, ιδιαίτερα στον τομέα των υποδομών.
Φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα, παντρεμένη με τον Ηλία Χαντζή και μητέρα τριών παιδιών, εδώ και μία δεκαετία με τη στήριξη ενός βασικού κορμού της ομάδας, έχουμε δουλέψει και έχουμε χτίσει από το μηδέν, μία ομάδα πρότυπο στην Ένωση και μέσα από το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα, αθλητές μας έχουν επιλεγεί για τις Εθνικές ομάδες, κάτι που αποτελεί τιμή για όλους μας.
Η καθημερινή μου επαφή με τα αναπτυξιακά τμήματα με έχει πείσει ότι το μέλλον του μπάσκετ χτίζεται από τη βάση-με μεθοδικότητα, υποστήριξη και όραμα.
Γι’ αυτό και δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση των αναπτυξιακών προγραμμάτων, στη στήριξη ΟΛΩΝ των σωματείων (ιδιαίτερα σε αυτά που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές) και στη δημιουργία ενός πλαισίου που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να ασχοληθούν, να εξελιχθούν και να αγαπήσουν το μπάσκετ.
Στηριζόμενη σε όλα αυτά, η δουλειά δε με φοβίζει. Το κίνητρο το βρήκα στο πρόσωπο του κου Μπουρμά και σε αυτά που πρεσβεύει, οπότε και αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του και να θέσω υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΣΕ.
Πιστεύω στη συνεργασία, στη διαφάνεια και στη δύναμη της κοινής προσπάθειας”.
