U-21ΕΦΗΒΩΝ

Νέων Ανδρών: Έφτασε στο Ηράκλειο για το Ευρωμπάσκετ U-20

Η Εθνική Νεων Ανδρών βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, όπου θα πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ U20, το οποίο θα φιλοξενηθεί από 12 έως 20 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού (στα Δύο Αοράκια) και στο κλειστό γυμναστήριο Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει στην διάθεσή του 13 παίκτες για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας και τα δύο φιλικά με την Ισλανδία, τα οποία θα διεξαχθούν στις 6 και 7 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού στις 18.00 με ελεύθερη είσοδο. Οι 13 παίκτες είναι οι: Κωνσταντίνος Χαντζής, Ευδόξιος Καπετάκης, Νίκος Τουλιάτος, Χάρης Παρασκευόπουλος, Αναστάσιος Ροζακέας, Κωνσταντίνος Ράιαν Σούλης, Αιμίλιος Ροζάκης, Νεοκλής Αβδάλας, Στέφανος Σπάρταλης, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Λευτέρης Λιοτόπουλος, Ανδρέας Πατρίκης, Παναγιώτης Παγώνης. Ο Σαμοντούροβ θα ενσωματωθεί στην αποστολή την Δευτέρα 7 Ιουλίου.

Η Εθνική Νέων Ανδρών θα αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων τη Λιθουανία (12/7), την Τσεχία (13/7) και την Ρουμανία (14/7).Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 18.00 και θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (27/9). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Πρεμιέρα του All Star Basket στο Star Κεντρικής Ελλάδας (video)

pannikolaou

Οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΣΕ 2025-26

pannikolaou